Δήμος Αγίου Βασιλείου, Νομός Ρεθύμνης, Περιφέρεια Κρήτης

Switch to desktop Register Login

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λινκ παρακολούθησης σεμιναρίων:

 

https://openuniagvgmailcom.my.webex.com/meet/agv

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ

ΔΙΑΛΕΞΗΣ

 

ΗΜ/ΝΙΑ
ΩΡΑ

Ασλάνης
Γεώργιος

(βιογραφικό)

 Η Τέχνη της Διοίκησης μιας Επιτυχημένης

Οικογενειακής Επιχείρησης

 Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου

6:00 μ.μ. -  9:00μ.μ.

 

 Καλαϊτζιδάκης
Δημήτριος
(βιογραφικό)

 Διασύνδεση Τουρισμού και πρωτογενή Τομέα

Δυναμική των Κρητικών προιόντων

 Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου

6:00 μ.μ. - 9:00μ.μ. 

 

 Καλαϊτζιδάκης
Δημήτριος
(βιογραφικό)

 Σχεδιάζοντας και προσφέροντας

αυθεντικές εμπειρίες στον επισκέπτη

Δευτέρα  28 Φεβρουαρίου

6:00 μ.μ. - 9:00μ.μ.

 Νταγλέρης
Γεώργιος
(βιογραφικό)

Μετατρέψτε την επίσκεψη των φιλοξενουμένων σε ανάμνηση ζωής  Τετάρτη 9 Μαρτίου

6:00 μ.μ. - 9:00μ.μ.

 

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου ανακοινώνει την έναρξη του πρώτου επιμορφωτικού κύκλου σεμιναρίων, στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως (λόγω των συνθηκών - Covid) και με τη χρήση ειδικής  ψηφιακής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.

Ο κύκλος απευθύνεται σε στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, κλάδων του Ho.re.ca, και του λιανεμπορίου. Μέσα από αυτόν επιχειρείται να δοθεί έμφαση στην ανάγκη σύνδεσης του τουριστικού μας κεφαλαίου  με  τον πρωτογενή τομέα, τα προϊόντα και τους ανθρώπους του, αποσκοπεί  δε, στην ανάδειξη, στην αξιοποίηση και στη βελτίωση του τουριστικού μας προϊόντος καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών στους επισκέπτες μας.

Η όλη φιλοσοφία του εγχειρήματος, εδράζει στην πεποίθηση ότι ο φυσικός μας πλούτος, σε συνδυασμό με τα πολιτιστικά και πολιτισμικά μας στοιχεία, την γραφικότητα και την μοναδικότητα της βιοποικιλότητας μας,  μαζί με τον πρωτογενή μας τομέα, μπορούν να δώσουν σταθερή προοπτική και μέλλον στην κατεύθυνση της «αειφόρου ανάπτυξης».

Εισηγητές στον πρώτο επιμορφωτικό κύκλο, είναι οι καταξιωμένοι ειδικοί επιστήμονες και επαγγελματίες του  τουριστικού τομέα και των επιχειρήσεων:

  • Ασλάνης Γεώργιος , σύμβουλος κοινωνικής βελτίωσης και οικονομικής ανάπτυξης .
  • Καλαϊτζιδάκης Δημήτριος, Director of Operations, Grecotel Hotels & Resorts, Μέντορας σε θέματα Τουρισμού και Ξενοδοχειακού Management, συνεργάτης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.
  • Νταγλέρης Γιώργος ιδρυτής της Dagleris Coaching & Training, εταιρίας συμβούλων μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης & διοίκησης, marketing, πωλήσεων, εκπαίδευσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. 

 

 

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη και δωρεάν προς όλους, ανεξαρτήτου μορφωτικών, ηλικιακών, οικονομικών, γεωγραφικών ή άλλων κριτηρίων.

 

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους εισηγητές και το περιεχόμενο των διαλέξεων μπορείτε να λάβετε από την ιστοσελίδα του δήμου Αγίου Βασιλείου:

http://agios-vasilios.gr/

Στους συμμετέχοντες και μετά την παρακολούθηση του συνόλου των σεμιναρίων, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Διαδικασία εγγραφής και παρακολούθησης:

Αρχικά γίνεται εγγραφή στο σύνδεσμο:

https://forms.gle/6Fejd4jrH7hrS16PA

 

 

Στη συνέχεια στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, e-mail, που δηλώθηκε κατά την εγγραφή και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου σεμιναρίου, σας αποστέλλουμε σχετικό σύνδεσμο για σύνδεση στην ψηφιακή πλατφόρμα Webex Cisco.

 

Σχετικές πληροφορίες καθώς και τεχνική υποστήριξη για την διαδικασία σύνδεσης στην πλατφόρμα Webex Cisco, μπορείτε να λάβετε στα:

τηλ: 2832340203

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Υπεύθυνος Παιδείας Δήμου Αγίου Βασιλείου

Αντώνης Τσουρδαλάκης

Καθηγητής Βθμιας Ρεθύμνου

  

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 19:14
Δήμος Αγίου Βασιλείου

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Λάμπης και Φοίνικα. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 354.33 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 10.079 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκε το Σπήλι.

Δήμος Αγίου Βασιλείου | Δημαρχείο Σπηλίου, 740 53 Ρέθυμνο - Κρήτη, Ελλάδα. | Τηλ. 28320 22046 - 22888 :: Φαξ. 28320 22777 :: e-mail. dimoslam@otenet.gr | Copyright © Δήμος Αγίου Βασιλείου.

Κορυφή Desktop version