Δήμος Αγίου Βασιλείου, Νομός Ρεθύμνης, Περιφέρεια Κρήτης

Switch to desktop Register Login

Δήμος Αγίου Βασιλείου

Δήμος Αγίου Βασιλείου

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Λάμπης και Φοίνικα. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 354.33 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 10.079 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκε το Σπήλι.

URL Ιστότοπου:

Ορισμός άμισθου Ειδικού Συμβούλου

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 01:45 Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Ορισμός άμισθου Ειδικού Συμβούλου

Όροι διακήρυξης Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την Μίσθωση Κτηρίου στην Τ.Κ Μιξόρρουματος για στέγαση μουσείου

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Για την Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για την
κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών του
ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Λήψη εγγράφων εδώ

Π Ρ Ο Κ Ή Ρ Υ Ξ Η
Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού
για την προμήθεια οικοδομικών υλικών του
Δήμου Αγίου Βασιλείου για το έτος 2021-22 μέσω ΕΣΗΔΗΣ


Λήψη εγγράφων εδώ

Σεισμόπληκτoi - Υποβολή αιτημάτων καταγραφής

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 01:16 Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, καλεί τους δημότες των οποίων οι οικίες έχουν υποστεί ζημιές από τον πρόσφατο σεισμό, να υποβάλλουν αίτημα καταγραφής στο Δήμο.
Ειδικότερα, οι πληγέντες μπορούν να καταθέτουν αίτηση καταγραφής των ζημιών που προκλήθηκαν στα σπίτια τους αποκλειστικά από τη σεισμική δόνηση της 27ης Σεπτεμβρίου 2021 (όχι για προϋπάρχουσες ζημιές) στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Βασιλείου, μέχρι και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (κα Φραγκιά Διαμάντω) .
Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από φωτογραφίες οι οποίες θα αποτυπώνουν με ευκρίνεια τα πληγέντα σημεία της οικίας του αιτούντος.
Αφού συγκεντρωθούν τα αιτήματα εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, ο Δήμος θα τα προωθήσει συνολικά στην ΔΑΕΦΚ Χανίων που το είναι το αρμόδιο Τμήμα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών προκειμένου να σταλεί συνεργείο της για να διενεργήσει έλεγχο στα κτίσματα.


ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την δημιουργία του ηλεκτρονικού Μητρώου Απογραφέων

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου συμμετέχει υποστηρικτικά στην διαδικασία της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021, που πρόκειται να διενεργηθεί από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, κατά το χρονικό διάστημα από 23 Οκτωβρίου 2021 έως 23 Νοεμβρίου 2021.

Για τη συγκεκριμένη στατιστική εργασία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί μεγάλος αριθμός Απογραφέων.
Για το σκοπό αυτό, η Ελληνική Στατιστική Αρχή – (ΕΛΣΤΑΤ), καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Απογραφέων, των Γενικών Απογραφών Πληθυσμού-Κατοικιών, έτους 2021, να υποβάλουν αίτηση από την 12η ώρα της 27ης Αυγούστου 2021 μέχρι και την 15η ώρα της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Η παραπάνω θέση είναι αμοιβόμενη σύμφωνα με την 5440/B4-1125/6.8.2021 (ΦΕΚ Β’ 3701) Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών.

Περισσότερες πληροφορίες στην ΕΛΣΤΑΤ Ρεθύμνου τηλ 2831020628 κ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατεβάστε την προκήρυξη από εδώ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου

Σύνδεσμοι σχετικών έγγραφων παρακάτω.

Δήμος Αγίου Βασιλείου | Δημαρχείο Σπηλίου, 740 53 Ρέθυμνο - Κρήτη, Ελλάδα. | Τηλ. 28320 22046 - 22888 :: Φαξ. 28320 22777 :: e-mail. dimoslam@otenet.gr | Copyright © Δήμος Αγίου Βασιλείου.

Κορυφή Desktop version