A+ A A-

Καλαϊτζιδάκης Δημήτριος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

  

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μ. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΑΚΗΣ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό:   6944518 635

 

Επαγγελματική δραστηριότητα:

Director of Operations, Grecotel Hotels & Resorts ( από Απρίλιο 2012 μέχρι σήμερα )

( 42 ξενοδοχεία , 5 και 4 αστέρων ).

Διευθύνων Σύμβουλος (από το 2020), εκπρόσωπος της Grecotel, στην πρωτοβουλία βιώσιμης ανάπτυξης “We do Local” (Πράττουμε Τοπικά).

 Αντιπρόεδρος Δ.Σ της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Α.Ε (από το 2021 ).

(Ιδιοκτήτης του πολυτελούς Lifestyle Grecotel Lux me, White Palace).

 Παράλληλη κοινωνική δραστηριότητα:

 Προσκεκλημένος ομιλητής της Προέδρου του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού,

του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ), στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα,

μάθημα: “Διαχείριση Ποιότητας και Customer Service”.(από Ιανουάριο 2022). 

Μέντορας σε θέματα Τουρισμού και Ξενοδοχειακού Management του Προγράμματος Εργασιακής Καθοδήγησης ΤΕΒΑ, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας Ωφελούμενοι ΤΕΒΑ​, Έργου δράσης Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (από 21/04/21).

Ενεργό μέλος της ολιγομελούς  Ομάδας Συνεργασίας   του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού (ΔΕ&Τ) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου​ (για την διασύνδεση της Τουριστικής Εκπαίδευσης με την Τουριστική Βιομηχανία)  (από 20/03/21).

 Ενεργό μέλος της Ομάδας Τουρισμού Κρήτης (από τις 20/02/2021).

 Πρόεδρος του  Σωματείου «Οι Φίλοι του Μουσείου της Αρχαίας Ελεύθερνας»

(από Δεκέμβριο 2021).

 Ιδρυτικό Μέλος της AegeanFoundationofAnthropology (AFA), με έδρα τη Νέα  Υόρκη

(από το 2019).

 Μέλος του Πανεπιστημίου των Ορέων (από  το 2007).

 

Μετά τις γυμνασιακές σπουδές στο Ρέθυμνο, φοίτησε στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, Ρόδου ( πτυχίο 1977).

 Συνέχισε τις σπουδές του στο School of Hospitality Management του Florida International University στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, από όπου το 1979 πήρε το πτυχία B.Sc. (Double Major Degree, with Honors) σε International Hotel & Food Service Management. Στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο M.Sc., σε International Hotel & Food Service Management, το 1981.

Έπειτα από 30 χρόνια στη Γενική Διεύθυνση πολυτελών ξενοδοχείων, το 2012 ανέλαβε στην Grecotel Hotels & Resorts η θέση του Director of Operations

Κύρια ενασχόλησή του είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, προϊόντα με ταυτότητα, τα ολοκληρωμένα concept, και οι λεπτομερείς Λειτουργικές Οδηγίες που προσδίδουν ισχυρή ταυτότητα και δημιουργούν υπεραξία.

 Έθεσε προσωπικό στοίχημα την ανάδειξη των Κρητικών Προϊόντων με σκοπό την αποδοχή και αναγνώριση τους από τους πελάτες και τους συνεργάτες και διεκδίκησε για αυτά την υπεραξία που τους άξιζε.  

 Θεωρείται αυθεντία στη διασύνδεση του Τουρισμού με τον Πρωτογενή Τομέα, την χρήση και προβολή των τοπικών προϊόντων και των αυθεντικών εμπειριών και γεύσεων στον τουρισμό

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 19:38
Δήμος Αγίου Βασιλείου

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Λάμπης και Φοίνικα. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 354.33 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 10.079 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκε το Σπήλι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ασλάνης Γεώργιος
Δήμος Αγίου Βασιλείου | Δημαρχείο Σπηλίου, 740 53 Ρέθυμνο - Κρήτη, Ελλάδα. | Τηλ. 28320 22046 - 22888 :: Φαξ. 28320 22777 :: e-mail. dimoslam@otenet.gr | Copyright © Δήμος Αγίου Βασιλείου.

Σύνδεση ή Εγγραφή

Είστε χρήστης του Facebook;

Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook.

Σύνδεση με το Facebook

ΣΥΝΔΕΣΗ

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη
ή Ακύρωση