Δήμος Αγίου Βασιλείου, Νομός Ρεθύμνης, Περιφέρεια Κρήτης

Switch to desktop Register Login

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σήμερα, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές πλέον έχουν εδραιωθεί στην καθημερινότητα του ανθρώπου, τόσο σε προσωπικό, σε οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Για το λόγο αυτό, το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο του Δήμου Αγίου Βασιλείου, οργανώνει νέο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με στόχο την απόκτηση και ενίσχυση των βασικών δεξιοτήτων, στην χρήση υπολογιστών και διαδικτύου από τους πολίτες.
Βασική προϋπόθεση συμμετοχής, η διερεύνηση της προϋπάρχουσας γνώσης των συμμετεχόντων, προκειμένου να ενταχθούν στο κατάλληλο τμήμα, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://forms.gle/UxDSKXqG318gzEw59

 

Τα σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν και παρέχονται με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.
Πληροφορίες:
Τηλ. 2832340203
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 13:52
Δήμος Αγίου Βασιλείου

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Λάμπης και Φοίνικα. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 354.33 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 10.079 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκε το Σπήλι.

Δήμος Αγίου Βασιλείου | Δημαρχείο Σπηλίου, 740 53 Ρέθυμνο - Κρήτη, Ελλάδα. | Τηλ. 28320 22046 - 22888 :: Φαξ. 28320 22777 :: e-mail. dimoslam@otenet.gr | Copyright © Δήμος Αγίου Βασιλείου.

Κορυφή Desktop version