Δήμος Αγίου Βασιλείου, Νομός Ρεθύμνης, Περιφέρεια Κρήτης

Switch to desktop Register Login

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Σπήλι 17-10-2022

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Βασιλείου κατά την  συνεδρίαση της 17ης Οκτωβρίου 2022 και έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη, με δεδομένη την πλήρη αναγνώριση του έργου και των υπηρεσιών που εδώ και πολλά χρόνια οι εργαζόμενοι στην Δομή ‘Βοήθεια στο Σπίτι’ προσφέρουν ακούραστα και ευσυνείδητα,  εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

 

 

 

Τα μέλη του Δ.Σ. Δήμου Αγίου Βασιλείου

 

– Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά των εργαζόμενων του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στο κοινωνικό έργο των Δήμων της χώρας αλλά και του Δήμου Αγίου Βασιλείου ιδιαίτερα.

– Προσυπογράφουμε το αίτημά τους να μοριοδοτηθούν για την ειδική εμπειρία που έχουν αποκτήσει ασκώντας τα καθήκοντά τους.

– Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την δυσμενή αυτή εξέλιξη που καθιστά επισφαλή την εργασία των υπαλλήλων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

– Διεκδικούμε την εισαγωγή ειδικής νομοθετικής ρύθμισης για το σύνολο των ανθρώπων που σήμερα υπηρετούν στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

 

 

 

Γραφείο Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμου Αγίου Βασιλείου

Δήμος Αγίου Βασιλείου

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Λάμπης και Φοίνικα. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 354.33 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 10.079 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκε το Σπήλι.

Δήμος Αγίου Βασιλείου | Δημαρχείο Σπηλίου, 740 53 Ρέθυμνο - Κρήτη, Ελλάδα. | Τηλ. 28320 22046 - 22888 :: Φαξ. 28320 22777 :: e-mail. dimoslam@otenet.gr | Copyright © Δήμος Αγίου Βασιλείου.

Κορυφή Desktop version