Δήμος Αγίου Βασιλείου, Νομός Ρεθύμνης, Περιφέρεια Κρήτης

Switch to desktop Register Login

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου στις 29/11/2011

Καλείστε να παρευρεθείτε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 29η Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων των άρθρων 67 & 69 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α'/87/7-6-2010) :

1. Ενημέρωση Δημάρχου

2. Χρόνος Παρατάξεων

3. Απόφαση για τη συνέχιση ή μη του άγονου διαγωνισμού για τη διενέργεια της υπηρεσίας 'ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ'

4. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης, αποδοχή πίστωσης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου 'ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ'

5. Τροποποίηση του προϋπολογισμού και πρόβλεψη πίστωσης 6.000,00 € ως ιδρυτικού κεφαλαίου συμμετοχής στον 'Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Κοινωνικής προστασίας και Αλληλεγγύης Κρήτης' και ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Αγίου Βασιλείου σε αυτόν.

6. Τροποποίηση του προϋπολογισμού και επαύξηση του Κ.Α. Εσόδων 0614 (ΚΑΠ για κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων) και του Κ.Α. Εξόδων 00-6711.001 (Επιχορηγήσεις σε Α' βάθμια και Β' βάθμια εκπαίδευση για λειτουργικές ανάγκες) κατά 2.548,57 €, λόγω υπέρβασης από νέα χρηματοδότηση.

7. Έγκριση υποβολής στο Πρόγραμμα ΟΣΑΠΥ (Ολοκληρωμένα Σχέδια Ανάπτυξης Περιοχών Υπαίθρου) των παρακάτω Έργων (Σχεδίων):

- Αναστύλωση μιτάτων Κρύας Βρύσης

- Μετατροπή του παλαιού δημοτικού σχολείου Πάνω Κρύας Βρύσης σε ορειβατικό καταφύγιο

- Μετατροπή του παλαιού δημοτικού σχολείου Κάνω Κρύας Βρύσης σε εκθεσιακό χώρο

- Μετατροπή του παλαιού δημοτικού σχολείου Κεντροχωρίου σε πολιτιστικό κέντρο

- Μετατροπή του παλαιού δημοτικού σχολείου Πλατανέ σε πολιτιστικό κέντρο

- Δημιουργία περιπτέρων θέας και ανάπαυσης επισκεπτών σε επιλεγμένες περιοχές περιμετρικά του δάσους του Κισσού και σε επιλεγμένα σημεία του όρους Κέδρους

- Διαμόρφωση μονοπατιού κατά μήκος της διαδρομής Κισσός – Κεντροχώρι – Πλατανές – Κρύα Βρύση – Ορνέ (οριοθέτηση, κατασκευή, πρόσβαση ΑΜΕΑ, σήμανση, δημιουργία υποδομών υγιεινής, υποδομές προστασίας περιβάλλοντος)

- Διαμόρφωση χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων στην είσοδο, έξοδο και κατά μήκος του κεντρικού μονοπατιού

- Ανάπλαση πλατειών στους οικισμούς Κισσου, Κεντροχωρίου, Πλατανέ και Κρύας Βρύσης

8. Υποβολή πρότασης ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ψηφιακή Σύγκλιση – Άξονας Προτεραιότητας 2 – Δράσεις για ΤΠΕ και Βελτίωση Ποιότητας ζωής – Ειδικός στόχος 2.1: Βελτίωση της καθημερινής ζωής μέσω ΤΠΕ – Ισότιμη συμμετοχή των πολιτών στην Ψηφιακή Ελλάδα της Πράξης 'ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ'

9. Έγκριση δαπάνης 370,00 € για 'ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΞΟΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ' (Κ.Α. 00-6433)

10. Εξέταση αιτημάτων δημοτών για διαγραφές χρεών τους από Βεβαιωτικούς Καταλόγους.

11. Παραχώρηση αδιάθετου πυρήνα.

12. Παραχώρηση αίθουσας πάνω από το Κοινοτικό Γραφείο της Αγίας Γαλήνης στον οικείο Λιμενικό Σταθμό.

13. Παραχώρηση δημοτικού χώρου στην Τ.Κ. Σελλίων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

14. Μίσθωση ακινήτου με δημοπρασία για στέγαση Υπηρεσιών του Δήμου στην Τ.Κ. Σελλίων, οικισμό Πλακιά, λόγω λήξης της υφιστάμενης μίσθωσης.

15. Εξέταση αιτήματος της Εταιρείας WIND αναφορικά με την τροποποίηση του μισθωτηρίου που έχει συνάψει με τον τέως Δήμο Φοίνικα.

16. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής των κάτωθι έργων:

- ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΥΡΘΙΟΥ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WC, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΟ Δ.Δ. ΣΕΛΛΙΩΝ Δ.Ε. ΦΟΙΝΙΚΑ

- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Δ.Δ. (ΛΑΜΠΙΝΗ, ΔΑΡΙΒΙΑΝΑ ΚΛΠ) Δ.Ε. ΛΑΜΠΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 11:05
Δήμος Αγίου Βασιλείου

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Λάμπης και Φοίνικα. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 354.33 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 10.079 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκε το Σπήλι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου στις 19/12/2011 »

Δήμος Αγίου Βασιλείου | Δημαρχείο Σπηλίου, 740 53 Ρέθυμνο - Κρήτη, Ελλάδα. | Τηλ. 28320 22046 - 22888 :: Φαξ. 28320 22777 :: e-mail. dimoslam@otenet.gr | Copyright © Δήμος Αγίου Βασιλείου.

Κορυφή Desktop version