Δήμος Αγίου Βασιλείου, Νομός Ρεθύμνης, Περιφέρεια Κρήτης

Switch to desktop Register Login

Έναρξη λειτουργίας Σχολών Γονέων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έναρξη λειτουργίας Σχολών Γονέων

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίου Βασιλείου, ξεκινά την λειτουργία Σχολών Γονέων με σκοπό την εκπαίδευση και τη στήριξη του σημαντικού, σύνθετου ρόλου που εσείς υπηρετείτε, όπως αυτός διαμορφώνεται και από τις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.
Τα προγράμματα που θα αναπτυχθούν, θα πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους επιστήμονες, θα συζητούνται σειρά από κρίσιμα θέματα (όπως για παράδειγμα αυτισμός- πρώτα σημάδια στην παιδική ηλικία, κατάθλιψη, διαχείριση θυμού στα παιδιά, αντιμετώπιση bullying κ.ά.), ενώ θα παρέχουν γνώσεις, ανταλλαγή εμπειρίας και ευκαιρίες για προβληματισμό.
Θα υλοποιούνται και εξ αποστάσεως (τηλεδιάσκεψη), με χρήση ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας, λόγω και των συνθηκών πανδημίας που επικρατούν.
Προκειμένου τα παραπάνω να οργανωθούν κατά τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω ψηφιακή φόρμα :


https://forms.gle/VveJ2wo7i9h9tqVc7


Πληροφορίες στα : τηλ: 2832340203, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 18:20
Δήμος Αγίου Βασιλείου

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Λάμπης και Φοίνικα. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 354.33 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 10.079 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκε το Σπήλι.

Δήμος Αγίου Βασιλείου | Δημαρχείο Σπηλίου, 740 53 Ρέθυμνο - Κρήτη, Ελλάδα. | Τηλ. 28320 22046 - 22888 :: Φαξ. 28320 22777 :: e-mail. dimoslam@otenet.gr | Copyright © Δήμος Αγίου Βασιλείου.

Κορυφή Desktop version