Δήμος Αγίου Βασιλείου, Νομός Ρεθύμνης, Περιφέρεια Κρήτης

Switch to desktop Register Login

Σεισμόπληκτoi - Υποβολή αιτημάτων καταγραφής

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, καλεί τους δημότες των οποίων οι οικίες έχουν υποστεί ζημιές από τον πρόσφατο σεισμό, να υποβάλλουν αίτημα καταγραφής στο Δήμο.
Ειδικότερα, οι πληγέντες μπορούν να καταθέτουν αίτηση καταγραφής των ζημιών που προκλήθηκαν στα σπίτια τους αποκλειστικά από τη σεισμική δόνηση της 27ης Σεπτεμβρίου 2021 (όχι για προϋπάρχουσες ζημιές) στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Βασιλείου, μέχρι και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (κα Φραγκιά Διαμάντω) .
Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από φωτογραφίες οι οποίες θα αποτυπώνουν με ευκρίνεια τα πληγέντα σημεία της οικίας του αιτούντος.
Αφού συγκεντρωθούν τα αιτήματα εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, ο Δήμος θα τα προωθήσει συνολικά στην ΔΑΕΦΚ Χανίων που το είναι το αρμόδιο Τμήμα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών προκειμένου να σταλεί συνεργείο της για να διενεργήσει έλεγχο στα κτίσματα.


ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δήμος Αγίου Βασιλείου

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Λάμπης και Φοίνικα. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 354.33 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 10.079 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκε το Σπήλι.

Δήμος Αγίου Βασιλείου | Δημαρχείο Σπηλίου, 740 53 Ρέθυμνο - Κρήτη, Ελλάδα. | Τηλ. 28320 22046 - 22888 :: Φαξ. 28320 22777 :: e-mail. dimoslam@otenet.gr | Copyright © Δήμος Αγίου Βασιλείου.

Κορυφή Desktop version