A+ A A-

Ερωτηματολόγιο - Μελέτη καινοτόμου προώθησης του Δήμου Αγίου Βασιλείου, υπό το φως της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και του ψηφιακού μετασχηματισμού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο θέλοντας να προχωρήσει στην επόμενη φάση του έργου με τίτλο "Μελέτη καινοτόμου προώθησης του Δήμου Αγίου Βασιλείου, υπό το φως της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και του ψηφιακού μετασχηματισμού" σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά στη φάση της διαβούλευσης μέρος της οποίας αποτελεί το παρακάτω ερωτηματολόγιο.

Στην παρούσα φάση ζητάμε από κάθε ενδιαφερόμενο/η να συμπληρώσει το παρόν ερωτηματολόγιο με σκοπό τον εντοπισμό σε μεγαλύτερο βάθος των στόχων, των δυνατών και αδύναμων σημείων του δήμου και λοιπών επιμέρους στοιχείων τα οποία μπορούν να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Συνολικά χρειάζονται περίπου δέκα λεπτά για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. Παρακαλούμε να αισθανθείτε απολύτως ελεύθεροι να αποτυπώσετε με τον πιο πρόσφορο τρόπο τις απόψεις σας και να επιλέξετε με απόλυτη ειλικρίνεια την απάντηση που σας αντιπροσωπεύει στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Τα
στοιχεία που θα συλλεγούν, θα χρησιμοποιηθούν με εμπιστευτικό τρόπο και θα παραμείνουν ανώνυμα.

Η ηλεκτρονική φόρμα θα παραμείνει ανοικτή και προσβάσιμη έως 27 Ιανουαρίου 2023, γι’ αυτό παρακαλούμε για την αμεσότερη δυνατή απόκρισή σας. Ευελπιστούμε ότι αυτή η έρευνα θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για την περαιτέρω ανάπτυξη του δήμου Αγίου Βασιλείου.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Για οποιαδήποτε απορία, σχόλιο ή περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον επικεφαλής της ομάδας εργασίας από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο:

Αθανάσιος Μαλάμος
Καθηγητής ΕΛΜΕΠΑ
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 18:57
Δήμος Αγίου Βασιλείου

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Λάμπης και Φοίνικα. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 354.33 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 10.079 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκε το Σπήλι.

Δήμος Αγίου Βασιλείου | Δημαρχείο Σπηλίου, 740 53 Ρέθυμνο - Κρήτη, Ελλάδα. | Τηλ. 28320 22046 - 22888 :: Φαξ. 28320 22777 :: e-mail. dimoslam@otenet.gr | Copyright © Δήμος Αγίου Βασιλείου.

Σύνδεση ή Εγγραφή

Είστε χρήστης του Facebook;

Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook.

Σύνδεση με το Facebook

ΣΥΝΔΕΣΗ

Εγγραφή

Εγγραφή Χρήστη
ή Ακύρωση